Welkom » Robots

Robots

SamesGaiotto AutomationABBStaubli

Spuitrobot techniek

SAMES


In de afgelopen 30 jaar heeft SAMES veel kennis opgebouwd in het gebruik van SPUITROBOTS en de industriele en economische mogelijkheden op afwerkingen.

Braker is dealer en distributeur van Sames in Nederland.

Afhankelijk van uw systeem zullen wij er altijd naar streven om een passende oplossing te vinden om uw produkt af te werken:

  • waterbasis
  • oplosmiddel basis
  • 2-componenten
  • metaalbasis
  • poedercoating

SAMES kan een veelomvattende lijn van spuitapparatuur leveren, waarin de juiste samenstellingen gemaakt kunnen worden om aan uw wensen te voldoen.

GAIOTTO AUTOMATION


De manipulator een moderne spuitrobot van Gaiotto biedt u het gemak van teach-in en point-to-point programmeren. Of uw productieproces om poedercoaten gaat of natlakken of bevlammen, de robot helpt u een constante kwaliteit van de meest uiteenlopende oppervlakken te garanderen. Braker is distributeur en dealer van Gaiotto spuitrobots in Nederland.

ABB Robotics

De toegepaste IRB spuitrobots van ABB bieden u een precieze spuitbeweging door point-to-point en grote mate van controle daarover met de RAPID programmeertaal op de ABB teach-pendant / IRC5P controller. Hier zit wel een wat hoger prijskaartje aan, maar dat verdient u terug aan kwaliteit van het gereed product. Braker is dealer en distributeur van ABB Robotics in Nederland.

STAUBLI Robotics

Met een Staubli RX spuitrobot kan u nauwkeurige spuitbewegingen maken door point-to-point en deze eenvoudig aanpassen met de VAL3 programmeertaal of via het PaintXen pakket op de Staubli teach-pendant / CS8C controller.

Braker is dealer en distributeur van Staubli Robotics in Nederland.